- Övrigt / OT

Presentation

2016-05-02 23:03 #0 av: NatureCraft

Hej, hur ska man börja..

Jag tror att jag kommer vara i Nyhedendom iFokus oftare och vara aktiv för som några av er vet jag är intresserad i Loke och det betyder nog att jag är också intresserad i paganism/hedendom/nyhedendom hm.. Alla av dem orden betyder samma ellerhur? Vad av dem brukar ni säga? Paganism är väl engelskt ord?

Aja

Jag är 15 år och jag är inte direkt ny.

Jag började med allt detta när jag var 11 pga hemsökning och tack vare det är jag kunnig idag om övernaturligt, magi och mycket mer.

Jag tar allt detta seriöst och det som intresserar mig mest är Gudar/Gudinnor..  Vet inte varför men dom är så viktiga för mig.

Jag är själv indian (har det i blodet från pappas sida)

Jag vet inte mycket om hedendomen men jag håller på o läsa väldigt mycket och hoppas jag kan snart ha förmågan o hjälpa andra här!

Glad

Anmäl
2018-09-03 09:35 #1 av: 11:11

Hej, NatureCraft och välkommen.
Jag är stolt över att se en annan indian ibland oss.
Jag var en gång i tiden indian hövding tills hela min stam blev hängda utav "blekansiktena" som vi då kallade dem för. Det är sorgligt... men deras blod rinner djupt inom mig än idag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.