Annons:
Etikettmeditation
Läst 4292 ggr
Valkyrija
11/19/15, 5:50 PM

Hur du jordar dig

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

När du jobbat andligt är det väldigt bra att jorda dig. Det kan vara efter ritualer och ceremonier, spådom eller vilket aktivitet som helst när du varit uppkopplad. Här kommer en guide till ett av mängder av sätt att jorda sig på.

(Vad jag skriver nu är hur jag jordar mig. Var inte rädd för att hitta dina egna sätt om detta inte skulle kännas som det ultimata sättet för dig)

Hur du jordar dig

Sätt dig bekvämt på sängkanten, i en stol eller liknande. Var noga med att du har båda fotsulorna stabilt på golvet. Visualisera hur det växer rötter ut ur dina fötter och djupt, djupt ner i marken. De förgrenar sig mer och mer ju längre ner det kommer. Visualisera dig nu hur all negativitet och överskottsenergi färdas genom rötterna ner i marken. Fortsätt att visualisera dig tills det känns som att all negativitet och överskottsenergi lämnat din kropp. Visualisera dig nu hur rötterna lossnar från dina fotsulor och hur moder jord tar emot de. 

Du är nu klar. Drick gärna ett glas vatten efteråt.

Vänligen, sajtvärden Alyssa 🌺

🌺 - Travhästen söker medisar! - BlommaSajtvärd för Nyhedendom, Stenar, Socialt stöd och Travhästen.
**Medis på Huskatter och Råttor

Annons:
SannaNolte
11/25/15, 7:16 PM
#1

Toppenbra förklaring! 👍

Medis på Socialt stöd iFokus . ☀️

BabyDragon
11/26/15, 2:00 AM
#2

Brukar även dra upp energi genom rötterna. Ser det som ett gyllene sken som får skölja in i kroppens alla delar och rena. brukar krympa ner det till en liten boll sen strax ovanför naveln. Men det är kanske mer inne på centrering =)

StickyRicky
12/4/16, 9:42 PM
#3

❤️

[11:11]
9/3/18, 11:57 AM
#4

Fin bild och bra beskrivning. Det är viktigt att jorda sig. Jag har kämpat med det hela livet för att min själ vill bara lämna kroppen och sväva runt i andra världar, dimensioner och tidslinjer. Den vill aldrig vara här i nuet. Utan helst leva flera olika liv samtidigt.

NiklasTyreso
9/10/18, 11:44 PM
#5

Retar man inte upp svartalferna om man skickar ner negativ energi i marken? Blir de störda kan de ju skicka sjukdomar på den som skickade ner negativitet i marken.

Sommarek
9/11/18, 9:52 AM
#6

#5 Det beror sig väl på om man tror på svartalfer eller inte. Men min filosofi är att om man är tveksam, så frågar man om lov. Så kan man inte göra fel.  ;)

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus

Annons:
[11:11]
9/11/18, 7:19 PM
#7

NiklasTyreso - Vad är svartalfer för någonting?

NiklasTyreso
9/12/18, 2:00 AM
#8

Sommarek, klokt svar! Ber man om lov eller i alla fall förvarnar borde det minska risken att reta upp de underjordiska. 11:11 Svartalfer är alfer (älvor av båda könen) som bor i jorden enligt nordisk mytologi. Andra alfer som ljusalfer bor i dimmor och i atmosfären. De är naturandar, men på något ställe i Eddorna lär Frej benämnas som alfernas herre. Enligt nordisk folktro ska man hålla sig väl med alferna för annars kan de sätta sjukdomar på dig, det kallas älvblåst. Enligt folktron: Människan har en ande/själ som är som en skugga av henne själv men den går upp och ner nere i marken under personen. Krockar människans spegelsjäl i marken med en alf i underjorden kan man bli sjuk (enl boken Vålnaden går före av Eva Carlsson Werle). Alfer är alltså ett av många väsen i nordisk mytologi.

Sommarek
9/12/18, 7:50 AM
#9

#8 Jag tycker det löser många problem ("jag vill bjuda in Hecate till in ritual men arbetar normalt med Frigga, kommer det att funka?" Fråga! "Kan jag ta en gren av det här trädet för att använda som stav"? Fråga!)  :)

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus

[11:11]
9/12/18, 10:59 AM
#10

NiklasTyreso - Mycket bra förklarat. Tack så mycket.

P.O
6/17/20, 1:08 PM
#11

Jag känner en alf som är "skogsaktigt" säger han och vi har vår starka band tillsammans. Som jag träffar ibland när han kommer hem till mig med gröna och gråa kläder med en medeltida röd krage och han är 622 år. 💕

misswolfi66
7/1/20, 3:12 PM
#12

Bra inlägg

Upp till toppen
Annons: